Karin Gustafsson

Här har ni mig, en mäklare med full koll på våra trakter och med många års erfarenhet. Jag är en engagerad mäklare med målet att göra dig som kund mer än nöjd! Viktiga saker för mig är information, ärlighet men framför allt noggrannhet i allt jag gör. Med Mäklarhusets smarta lösningar kommer ditt livs affär att bli riktigt lyckad! Tveka inte att kontakta mig för ett kostnadsfritt besök.

Varför ska du välja oss på Mäklarhuset?

En del mäklare säger att de är störst, andra att de är bäst, vi på Mäklarhuset säger att vi är smartast! Smartast för både säljare och köpare och vi har nöjdast kunder sedan 2008! Vi har smarta lösningar med allt från kostnadsfria handpenningslån, bästa bildkvalitén, möbleringsbara planskisser, annonsering via de bäst digitala och sociala kanalerna, smarta trygghetslösningar mm.

Lite mer om mig...

Jag är mitt i livet och bor tillsammans med min sambo i en villa i Frövi. Motion och frisk luft är min grej, jag är ute och går varje dag och tränar också lite tabata och paddel. Jag älskar sjön och havet och sommaren tillbringar vi på vår lilla ö i sjön Väringen men jag tar också en tur till Halmstad varje sommar med tjejerna. Att åka skoter är det bästa som finns på vintern.

Karin Gustafsson

Karin Gustafsson Fastighetsmäklare
Karin Gustafsson

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering