Karin Gustafsson - mäklare i Lindesberg

Här har ni mig, en mäklare med full koll på våra trakter och med många års erfarenhet. Jag är en engagerad mäklare med målet att göra dig som kund mer än nöjd! Viktiga saker för mig är information, ärlighet men framför allt noggrannhet i allt jag gör. Med Mäklarhusets smarta lösningar kommer ditt livs affär att bli riktigt lyckad! Tveka inte att kontakta mig för ett kostnadsfritt besök.

Varför ska du välja oss på Mäklarhuset?

En del mäklare säger att de är störst, andra att de är bäst, vi på Mäklarhuset säger att vi är smartast! Smartast för både säljare och köpare och vi har nöjdast kunder sedan 2008! Vi har smarta lösningar med allt från kostnadsfria handpenningslån, bästa bildkvalitén, möbleringsbara planskisser, annonsering via de bäst digitala och sociala kanalerna, smarta trygghetslösningar mm.

Lite mer om mig...

Jag är mitt i livet och bor tillsammans med min sambo i en villa i Frövi. Motion och frisk luft är min grej, jag är ute och går varje dag och tränar också lite tabata och paddel. Jag älskar sjön och havet och sommaren tillbringar vi på vår lilla ö i sjön Väringen men jag tar också en tur till Halmstad varje sommar med tjejerna. Att åka skoter är det bästa som finns på vintern.

Karin Gustafsson

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Karin Gustafsson Fastighetsmäklare
Karin Gustafsson

Fastighetsmäklare

Kontor: Lindesberg
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.