Din mäklare i Lindesberg

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Lindesberg

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Vi på Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Vår mäklare kan lindesberg

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset flera året i rad legat i topp när det gäller att ha Sveriges nöjdaste kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta oss på kontoret i Lindesberg idag, så hjälper vi dig med ditt livs affär. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter, gårdar och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad när du funderar på att sälja. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Mäklarhuset Lindesberg
Besöksadress: Kungsgatan 40
711 30 Lindesberg
Visa öppettider
Öppettider

Kl. 10.00-16.00

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering