Mäklare i Lindesberg

Karin Gustafsson

Karin Gustafsson

Karin Gustafsson

Fastighetsmäklare

Kontor
Lindesberg
Talar

Mäklare i Lindesberg

Karin Gustafsson

Anlitar ni mig så får ni en mycket engagerad mäklare som lägger hela min själ och hjärta i det jag gör. Med många års erfarenhet och bred kunskap hjälper jag er igenom ert livs affär. Tveka inte att kontakta mig för ett kostnadsfritt besök.

Varför ska du välja oss på Mäklarhuset

För oss på Mäklarhuset är det viktigt att sätta en högre standard för livets viktigaste affär och att hitta den bästa lösningen för just din bostadsaffär! Att förmedla en bostad är ett hantverk med många viktiga detaljer, och vi vill vara yrkets mästare. Vårt personliga engagemang, kunskap, lokala erfarenheter och nätverk är grunden. Vår prioritet är lyckade bostadsaffärer och nöjda kunder!

Vem är Karin

Jag är mitt i livet och bor tillsammans med min sambo i en villa i Frövi. Motion och frisk luft är min grej, jag är ute och går varje dag och tränar också lite styrka. Jag älskar sjön och havet och sommaren tillbringar vi på vår lilla ö i sjön Väringen men åker också gärna utomland en gång eller två per år på vintern. På hösten plockar jag gärna svamp.

"Karin Gustafsson"Mäklare & medarbetare


Karin Gustafsson

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Lisa Tuominiemi

Fastighetsmäklarassistent
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Lindesberg Kungsgatan 40 711 30 Lindesberg

Öppettider


Kl. 10.00-16.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.