Kaplansgatan 3 / Lindesberg

Slutpris
650 000 kr
Boarea
65 kvm
Avgift
5 261 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kaplansgatan såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på kaplansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindesberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen bostadsrätt på 3:e våningen med balkong i söderläge, i populära Senioren! Lägenheten är ljus och har en öppen planlösning. Här finns kök med vit inredning och fönster ut mot gatan, vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge, stort sovrum och kaklad dusch/wc med plats för tvättmaskin. Här finns hiss, övernattningsrum, samlingslokal, tvättstuga mm i entréplanet. Stort förråd finns på 4:e våningen. Garage och parkering med eluttag med separat kö finns också. Gångavstånd till det flera mataffärer, vårdcentral, centrum mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.