Örebrovägen 45 / Lindesberg

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea/biarea
180/90 kvm
Driftkostnad
53 220 kr/år
Tomtarea
3 422 kvm
Rum
8 rum (4 sovrum)
Såld
2019-03-22
Bostaden är såld!

Denna villa på örebrovägen såldes av oss 2019-03-22. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på örebrovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindesberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Smakfullt renoverad villa i funkisstil med vackra detaljer och ett fantastiskt läge med cykelavstånd till badplats, golvbana, skola och centrum. Här finns stort dubbelgarage, stor uppvärmd pool, flera uteplatser och stor insynsskyddad trädgårdstomt. Villan erbjuder bl a ett vitt kök med köksö och täljstenskamin, vardagsrum och matsal i fil med vackert valv med pelare emellan. 4-5 sovrum. Bastu. Allrum med braskamin mm. Uppvärmning sker via pellets.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.