Rönnbärsvägen 20 / Hagaberg / Lindesberg

Slutpris
1 310 000 kr
Boarea/biarea
95/95 kvm
Driftkostnad
42 649 kr/år
Tomtarea
868 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på rönnbärsvägen såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på rönnbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött villa i bra område med gångavstånd till förskola, skola, lekplats, affär mm! Huset erbjuder 5 sovrum, ljust kök med matrum intill, vardagsrum med utgång till balkong, dusch/wc och sep. wc, mysig gillestuga i källaren med öppen spis mm. Huset värms med fjärrvärme. Garage med plats för en bil och stor grusad parkering. Lättskött insynsskyddad trädgård med mycket fina träd och buskar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten