Skyttevägen 9 B / Lindesberg

Slutpris
335 000 kr
Boarea
54.5 kvm
Avgift
4 063 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skyttevägen såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Lindesberg samt även på Skyttevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindesberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en fin bostadsrätt på 2:a våningen med närhet till affär, resecentrum, vårdcentral och centrum. Lägenheten är välplanerad med ljusa ytskikt från 2020. Här bor du i ett rymligt vardagsrum, sovrum med garderober, ett ljust kök med rymlig matplats och dusch/wc med tvättmaskin. Från vardagsrummet kommer man ut på balkongen med västerläge. Välskött förening med trivsamma omgivningar samt lusthus på området att nyttja för de boende. Möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.