Tybble 516 / Odensbacken / Örebro

Lantlig fastighet med 6 st byggnader och med närhet till tätort!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
118 kvm
Driftkostnad
37 650 kr/år
Tomtarea
6 000 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna villa på tybble såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Odensbacken samt även på tybble

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Odensbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett lantligt läge med åkrar som närmsta granne erbjuds här en mindre gårds fastighet med ett flertal byggnader på fastigheten. Passar för sällskapet som har någon typ av hobby eller verksamhet då det finns totalt 6 st byggnader - Bostadshus i 1-plan på 118 kvm, byggd 1986 fördelad på 5 rok, varav 3 sovrum. Dubbelgarage med indraget el, avlopp och vatten. Två flygelbyggnader varav en är inredd med 3 rum, pentry, wc/dusch och i den andra finns allrum, bastu och bod/förråd. Två ekonomibyggnader med maskinhall (högt i tak), verkstad, garage och förrådsutrymmen. Här bor man i ett lantligt läge men med närhet till kommunikationer och tätort - ca 6 km till Odensbacken, ca 7,5 km till Sköllersta och ca 30 km till Örebro. Tomten är totalt på 6.000 kvm och är anlagd med gräsytor, asfalterade ytor och naturtomt samt finns en jordkällare. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.