Engelbrektsgatan 62B

Engelbrektsgatan 62B

Slutpris

1 700 000 kr


Centralt / Öster— Örebro

Engelbrektsgatan 62B


Slutpris
1 700 000 kr

Centralt / Öster— Örebro

Låg avgift på supermysig etta med sovalkov!

Välkommen till den perfekta ettan med närhet till både citykärnan och Universitetet.
42 kvm med optimal planering; mysig sovalkov och kök där plats finns för matbord. I hallen finns garderober och förvaringsutrymmen, dessutom tillhör det tre förråd till lägenheten, (två i källaren och ett på vinden).

Mycket bra och ekonomiskt stabil bostadsrättsförening där alla större renoveringar är utförda, lägenheten har en LÅG MÅNADSAVGIFT om 2 730 kr/mån inkl. värme, vatten, TV och bredband.

Här bor du endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbana och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom kort gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, ishockeyhall, simhall och gym. Närmsta mataffär, ICA, ligger mycket nära precis på andra sidan Oskarstorget. Endast 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.


Boarea
42 kvm
Avgift
2 737 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-05-08

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2022-05-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Engelbrektsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.