Akensgatan 4 B

Akensgatan 4 B

Slutpris

2 630 000 kr


Centralt öster— Örebro

Akensgatan 4 B


Slutpris
2 630 000 kr

Centralt öster— Örebro

En av de större tvåorna i populära brf Egen härd. Stor bonus med balkong i fritt söderläge!

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

I en av Örebros attraktivaste stadsdelar finner du denna charmiga tvåa till salu. Fantastiskt fint läge högst upp i huset, med balkong i fritt söderläge. Utsikt över föreningens innergård, ostört läge och gott om soltimmar! Lägenheten är fördelad på 64 kvm och är en av de större tvåorna i föreningen. Genomgående med fönster åt två håll. Rymligt kök med ordentligt med förvaring och gott om plats för matbord och stolar. Här har man tagit tillvara på de gamla förvaringsutrymmena som passar alldeles utmärkt som skafferi och städskåp. Köket renoverades 2009/2010 och badrummet 2004. Till bostaden hör ett källarförråd och ett vindsförråd. I källaren finns även gemensam tvättstuga, cykelförråd och hobbyrum. Byggår 1927-1927. Stambyte 1993-1995. Renovering av trapphus och byte till säkerhetsdörrar 2013. Tidstypiska drag så som högt i tak och spröjsade fönster. Ett nyare inslag är balkongen som byggdes 2009, ett riktigt lyft under fina vår- och sommardagar!

Brf Egen Härd är en av Örebros äldsta och populäraste bostadsrättsföreningar. Föreningen är oerhört välskött och ekonomiskt stabil. Låg belåning, ca 2 700 kr/kvm. Föreningen äger marken. Centralt läge med endast 3 min gångavstånd till idrottsarenor, flera olika gym och simhall. Kort gångavstånd till Stadsparken/Wadköping/Svartån samt till city med shopping, restauranger, uteliv mm. Närmsta mataffär ligger alldeles runt hörnet. Till Universitetssjukhuset är det 1,5 km, med bra cykelvägar.

Varmt välkommen att höra av dig med din intresseanmälan!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 250 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-16

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Akensgatan såldes av oss 2020-11-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Akensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.