Andgatan 10 / Hagaby / Örebro

Exklusivt boende med kanonläge på lugn återvändsgata!

Slutpris
5 525 000 kr
Boarea
145 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Andgatan såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Andgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Andgatan 10 med kanonläge på lugn återvändsgata i attraktiva Hagaby. Här erbjuds du ett exklusivt boende som verkligen sticker ut i denna mycket smakfulla arkitektritade 2-plansvilla på ca 145 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum. Villan som stod klar i år 2020 har det mesta som man kan efterfråga i form utav bl.a mycket ljusinsläpp, bra och genomtänkt planlösning med öppet mellan kök-matplats och vardagsrumsdel. Från vardagsrummet kommer man också ut på soldäcket. Extra takhöjd på entréplan samt öppet till nock på övre plan. Dubbla helkaklade duschrum. Bra uppvärmning i form utav frånluftsvärmepump. Carport. Lättskött tomt med gräs och stenläggning. Välkommen att anmäla intresse till visningen önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hagaby

På norr upplever du omväxlande natur och parker som bjuder in till umgänge och aktivitet. Mejeritorget är en ny mötesplats som växt fram på norr och erbjuder både matbutiker, restaurang och träning. Närheten till naturen gör området attraktivt. Örebros stadskärna ligger en cykeltur bort.

Skolor och barnomsorg

Mejeriet förskola är belägen i närliggande område bakom Mejeritorget. Grundskolorna Norrbyskolan och Olaus Petri skolan båda F-6 finns i närliggande område i riktning mot city.

Kommunikationer

Det är smidigt att ta sig till city med olika färdmedel. Huvudcykelstråket till city går längs med Hagabys västra del med ca drygt 2 km till norrcity och central stationen. Med bil tar man sig via Östra bangatan in mot city eller mot E18. Från Östra bangatan går stadsbuss linjenr 5.

Natur och fritid

Området ringas in av parker med Hagabyparken i väster Hagabergsparken i norr och Mannatorpsparken i söder. Parkerna kombinerar grönytor, lekplatser och tennisbana. Motionsspår Venaspåret finns i intilliggande området Ringstorp. Orienteringsklubben Hagaby GoIF. På gångavstånd norr om området Hagaby ligger naturreservatet Boglundsängen. För mer info vad som händer i området följ länken till områdets villaförening - http://www.hagabyvillaagareforening.se/

Affärer och restauranger

I området intill finns gamla Arla-mejeriet. Där växer nya Mejeritorget fram med nybyggda hyreslägenheter, Hemköp Svampen, gym, flera restauranger, m.m. Intill Hagaby finns också bensinmack Circle K Svampen, Pizzeria Svampen och Coop Konsum Svampen.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.