Änggatan 42 / Centralt / Örebro

Centralt radhus med gavelläge i mycket stabil förening. Garage ingår!

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
130/65 kvm
Avgift
5 508 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Änggatan såldes av oss 2018-10-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Änggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till ett centralt stort radhus med gavelläge i mycket stabil och populär förening! I månadsavgiften ingår en garageplats. Radhuset är fördelat på tre plan, med kök, vardagsrum, sovrum och separat wc i bottenplan. Eldningsbar öppen spis i vardagsrummet. På övre plan finner du tre sovrum, badrum och förråd. Bonus med rymligt källarplan med egen ingång. Mycket fint läge på gaveln med fönster åt tre håll. Uteplats och lummig trädgård i västerläge. Här finns både gräsyta, två äppelträd och en fantastisk vinranka. Det finns dessutom en balkong i västerläge. Vackra originaldetaljer och stor potential att skapa din egen stil. Bostadsrättsföreningen Änggårdarna är en stabil förening med mycket god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och garage. Föreningen har under 2018 uppfört parkeringsplatser med laddstoplar för elbil. Det finns få radhus i Örebro med så centralt läge! Du kan enkelt promenera eller cykla till restauranger, shopping, mataffärer, parker, förskolor och skolor. Kort promenadväg längs med Sveaparken till Behrn Arena för fotboll och hockey, bandyhall, Idrottshuset, simhall och gym.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration