Änggatan 23

Änggatan 23

Slutpris

1 700 000 kr


Centralt— Örebro

Änggatan 23


Slutpris
1 700 000 kr

Centralt— Örebro

Balkong i soligt söderläge. Mycket stabil och välskött förening!

Välkommen till en ljus tvåa som du direkt kan flytta in i! Samtliga rum har löpande renoverats, inkl det helkaklade badrummet med golvvärme. Lägenheten ligger högt upp i huset, på vån 3 av 4. Hit tar du dig med hiss eller genom trapphuset. Mysigt med balkong ut från köket. På balkongen får du många fina soltimmar då den ligger i perfekt söderläge. Bostaden är rymlig och förvaringsmöjligheterna är mycket goda, dels med flera garderober i lägenheten och dels både ett varm- och ett kallförråd.

Brf Stenhuggaren är både omtyckt och mycket välskött. Man har har en stabil ekonomi och engagerad styrelse. Byggår 1984. Belåningsgraden ligger på ca 5 000 kr/kvm. Här genomförs löpande renoveringar och underhåll, så som fönsterbyte (2018), installation av solceller och laddboxar till elbilar (2019-2020), isolering av vind (2021), totalrenovering av tvättstugor (2022) osv. Man har även ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket innebär att medlemmarna endast betalar för sin egen förbrukning. Det här är en stor förening med sina 167 medlemmar, allt ifrån yngre, medelålders- till äldre. Föreningen tas om hand på ett exemplariskt vis genom styrelsen och engagerade medlemmar. Några exempel på sådant som trivselgruppen har ordnat är bland annat kräftskiva, vinprovning, biobesök och julpynt.

Äldre föreningar har ofta många uppskattade gemensamma utrymmen och här är det inget undantag. I föreningen finns flera tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum, samlingslokal, övernattningsrum och soprum med återvinning. Inte nog med det, under innergården har föreningen ett stort varmgarage med hela 94 (!) garageplatser, separat kö. I garaget finns laddboxar till elbilar, spolplatta, högtryckstvätt och dammsugare. Den gemensamma innergården är stor och inhägnad. Här kan föreningens medlemmar i lugn och ro njuta av stora grönytor, sittplatser, planteringar och träd. Det centrala läget är uppenbart! Du bor mitt i stan med all bekvämlighet du kan tänka dig. Inom promenadavstånd når du mataffärer, shopping, restauranger, apotek, parker, idrottsarenor, gym mm. Om din arbetsplats ligger centralt kan du låta bilen stå och istället promenera eller cykla till jobbet. Tack vare bostadens läge mitt i city och den inhägnade privata innergården får du den perfekta kombination av stadspuls och det välbehövliga lugnet.


Boarea
58 kvm
Avgift
4 151 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-03-20

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Änggatan såldes av oss 2024-03-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Änggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.