Fogdegatan 5

Fogdegatan 5

Slutpris

1 400 000 kr


Väster— Örebro

Fogdegatan 5


Slutpris
1 400 000 kr

Väster— Örebro

Mysig etta med sovalkov i mycket stabil och omtyckt förening!

Mysig etta med sovalkov och balkong. Lägenheten har ett mycket fint skick, delvis renoverad 2021. Köket är nytt och fräscht med nya vitvaror, bland annat induktionshäll och integrerad diskmaskin. Här får du plats med ett litet köksbord. Vardagsrummet har en bra storlek och rymmer både soffgrupp och matplats. Här finns även en klädkammare. Samtliga rum, utom badrum, har nya golv och nymålade väggar. Till lägenheten hör även ett vindsförråd och ett källarförråd.

Det absolut bästa kan mycket väl vara den låga månadsavgiften, endast 1 699 kr/mån inkl värme, vatten, tv och bostadsrättstillägg. Här bor du i en engagerad och omtyckt förening som har god ekonomi och låg belåningsgrad, ca 3 800 kr/mån. Föreningen äger marken. De senaste åren har föreningen bytt tak, renoverat fasaden, balkongerna och bytt till säkerhetsdörrar. Stambyte är utfört på 90-talet. Lugn gata med en mycket fördelaktig placering på huset. Här ligger det hus runtom, vilket gör att det känns som att du bor på en ostörd och trevlig innergård. På andra sidan gatan ligger ett K-märkt hus som bidrar till fin atmosfär i kvarteret. Nära till mataffär, restauranger, caféer, blomaffär, resecentrum och flera fina parker. Härifrån är det enkelt att med bil ta sig ut på E18/E20.

Perfekt första bostad för dig som är på väg att flyga ut från barndomshemmet & för dig som studerar på universitetet kan det vara glädjande att veta att de nya superbussarna, etapp 1, kommer att gå förbi här!

Tillträde är flexibelt!


Boarea
37 kvm
Avgift
1 699 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-22

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Fogdegatan såldes av oss 2021-11-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Fogdegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.