Gäddestavägen 26 / Örebro

55+ boende i en av Örebros allra läckraste bostadsrättsföreningar! Markplan med altan!

Slutpris
1 625 000 kr
Boarea
63,5 kvm
Avgift
4 356 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-05-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gäddestavägen såldes av oss 2019-05-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Gäddestavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gäddestavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till en av Örebros allra läckraste bostadsrättsföreningar; Brf Bovieran. Alldeles utanför dörren finns en oas fylld med vackra växter och sittplatser för avkoppling och trevliga samtalsstunder. Den gemensamma vinterträdgården är helt inglasad, temperaturstyrd och hela 1 630 kvm. Lägenheten som nu säljs är 2 rok med fint skick i markplan. Mycket fint västerläge på altanen, med många soltimmar! Trevlig planlösning med kök och vardagsrum i vinkel. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch med duschväggar och tvättavdelning.

Föreningen är ett 55+ boende som förvaltas av HSB och består av 48 lägenheter. Byggår 2010-2011. Här finns flera bekvämligheter så som övernattningsrum, samlings-/festlokal, träningsredskap, cykelförråd, boulebana, parkeringsplatser, carportplatser, gästparkering och flextrafik alldeles utanför. I föreningen finns även en trivselgrupp som bland annat anordnar pubaftnar, boulespel, gymnastik, städdagar, luciafirande mm. Endast 200 m till busshållplats (linje 7). Gångavstånd till Karlslundsskogen med fint motionsspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration