Gladarbergsvägen 40 / Hovsta / Örebro

Enplans bostadsrättsparhus med uteplats och trädgård i söderläge!

Slutpris
695 000 kr
Boarea
71.5 kvm
Avgift
4 055 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2020-04-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på gladarbergsvägen såldes av oss 2020-04-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på gladarbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka Din egen visningstid med mäklaren, ej traditionell öppen visning.

Enplans bostadsrättsparhus med uteplats och trädgård i söderläge. Fritt läge i området och insynsskyddad trädgård! Det här är en bostad som passar perfekt för såväl yngre som äldre. Idag är det en rymlig 2 rok, men kan enkelt göras om till 3 rok. För dig med barn eller husdjur är området fantastiskt fint med lekplatser, kompisar i området och skogen som granne! Parhuset har ett äldre skick med visst renoveringsbehov. Helt ny luftvärmepump från 2020.

Välskött förening som de senaste åren har målat husen, bytt garageportar och fönster. Föreningen äger marken. I månadsavgiften ingår kallvatten, tv, bredband, ip-telefoni, sophantering, garage, parkeringsplats och bostadsrättstillägg. Föreningen har inte höjt månadsavgiften på sju år och ekonomin ser på lång sikt mycket god ut. Föreningen har en 30-årig underhållsplan. Barnvänligt och lugnt område med bilfria innergårdar och flera gästparkeringar. Här finns flera lekplatser och stora grönytor. Endast ca 200 m till närmsta busshållplats (stadsbuss). Till Lillån och vidare in till city finns en cykelväg som är separerad från biltrafik, perfekt för dig som gärna pendlar till jobbet med cykel eller elcykel! Föreningen ligger granne med Gladarberget, ett naturreservat med vacker 120-årig skog. Inom cykelavstånd finner du Kårsta 18-håls golfbana och sjön Lången. I Hovsta finns ett motionsspår, utegym, aktiv idrottsförening och många lekplatser. Från bostaden är det gång- och cykelavstånd till Hovstaskolan och idrottsföreningens klubbstuga. I området finns även fyra kommunala förskolor, minilivs, pizzeria och återvinningscentral.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hovsta

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I Hovsta finns fyra förskolor samt grundskolan Hovstaskolan F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr nr 5. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km).

Natur och fritid

I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. Hovsta IF bildades 1976 och har ca 800 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet i innebandy, gymnastik, fotboll, barndans, motionsaktiviteter som Hovstajoggen och skidaktiviteter. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Restaurang och Affärer

I området finns en pizzeria och en mindre Närlivs-butik

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.