Granliden 10 / Hovsta / Örebro

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea/biarea
165/67 kvm
Tomtarea
804 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-09-16
Bostaden är såld!

Denna villa på granliden såldes av oss 2020-09-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på granliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Granliden 10 i barnvänliga och populära Hovsta! Fastigheten är byggd 1973 och har en total yta om ca: 230 m² 6 rum och kök varav 4 st sovrum. Stora delar på fastigheten har renoverats från 2015 och framåt, bl a nya fönster, nytt värmesystem luft/vattenpump (för låga energikostnader), omdränerat, kaklade våtutrymmen, putsad fasad, behandlat tak samt målat, tilltalande poolområde div ytskikt inv mm. Stor fin friköpt tomt om 804 m² i västerläge med ett mycket tilltalande poolområde!garage samt carport! Välkomna på visning önskar Mäklarhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hovsta

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I Hovsta finns fyra förskolor samt grundskolan Hovstaskolan F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr nr 5. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km).

Natur och fritid

I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. Hovsta IF bildades 1976 och har ca 800 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet i innebandy, gymnastik, fotboll, barndans, motionsaktiviteter som Hovstajoggen och skidaktiviteter. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Restaurang och Affärer

I området finns en pizzeria och en mindre Närlivs-butik

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.