Hindergårdsgatan 18 C / Rynningeåsen / Örebro

Uteplats i härligt söderläge!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
81,4 kvm
Avgift
4 707 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-09-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på hindergårdsgatan såldes av oss 2018-09-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på hindergårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mycket hemtrevlig och ljus fyra i markplan. Stor uteplats med trätrall i soligt söderläge! Genomgående vitmålade väggar och parkettgolv, enkelt att tillsätta färg för att få din egen prägel. Trivsamt och smart planerad planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier och högt i tak gör att bostaden känns rymlig. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även Telia triple play med grundutbud digital-tv, bredband samt ip-telefoni. Stabil och välskött förening. Lugnt och barnvänligt område med lekplats på gården.

Naturnära läge med promenadavstånd till vackra Rynningeviken och Naturens hus med fina promenadstråk längs med Hjälmaren och Svartån. Rynningeåsen har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer, blandad bebyggelse med både villor och lägenheter. I området finns förskolor, lekplatser, busshållplats, inom kort nyöppnad matbutik samt motionsspår. Ca 2,5 km till city, resecentrum och USÖ samt ca 6 km till Universitetet, med bra cykelvägar. Nära till påfart/avfart ut på E18, perfekt för dig som pendlar med bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration