Klostergatan 20

Klostergatan 20

Slutpris

2 400 000 kr


Centralt— Örebro

Klostergatan 20


Slutpris
2 400 000 kr

Centralt— Örebro

Totalrenoverad (2018) trea högst upp i huset. Mycket stabil förening där hushållselen ingår!

Högst upp i huset, på vån 6 av 6, finner du denna totalrenoverade och mycket välskötta trea. Det är bara att flytta in! Nuvarande ägare har varsamt tagit hand om bostaden under dessa år, men nu är det dags för ett nytt kapitel. Mysig inglasad balkong i västerläge. Här får du sol från eftermiddag till kväll, med en chans till en glimt av solnedgången över Kilsbergen. Lägenheten är genomgående renoverad 2018 och är såväl stilren som hemtrevlig. Båda sovrummen ligger perfekt placerade in mot den lugna innergården. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Förvaring finns det gott om, både i form av en stor skjutdörrsgarderob i hallen och flera garderober i det stora sovrummet. Till lägenheten hör även ett källarförråd i samma trapphus, nås enkelt med hissen.

Brf Gillet är en oerhört populär och välskött bostadsrättsförening med ekonomi i god balans. Föreningens lån ligger idag på 7 100 kr/kvm. Byggår 1984 med tidstypiska stora och lättmöblerade rum. År 2018 köpte föreningen loss marken från Örebro kommun. I månadsavgiften ingår i stort sett allt; värme, vatten, grundutbud tv, 250 Mbit/s bredband, bostadsrättstillägg och till och med hela hushållselen! Här bor engagerade styrelsemedlemmar som kontinuerligt arbetar för att höja kvaliteten på fastigheten, både invändigt och utvändigt, samt uppmuntrar till förbättringsförslag från medlemmarna. Ett fantastiskt bonusutrymme är den inhägnade privata innergården med träd, planteringar, grillplats, sittplatser och till och med odlingslotter.
I föreningen finns även flera gemensamma tvättstugor, grovtvättstuga, bastu, cykelförråd, träningslokal och samlingslokal med övernattningsmöjligheter.

Mycket bra läge mitt i centrala Örebro, endast ett stenkast från Slottet, Svartån och Centralstationen. För dig som pendlar med tåg är det endast 2 min gångavstånd från dörren till centralstationen. Om oturen är framme och tåget blir inställt, ja då kan du i alla fall enkelt promenera hem igen. När du bor så här centralt använder du nog inte bilen så ofta, men för den bilburna finns det ett garage i föreningen med 56 platser. Hit är det naturligtvis kö, men under tiden finns ett närliggande parkeringshus eller gator i området att tillgå. Härifrån har du mycket smidigt gångavstånd till mataffär, apotek, restauranger, shopping, uteliv, biograf mm.


Boarea
77 kvm
Avgift
5 042 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-05-17

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Klostergatan såldes av oss 2024-05-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Klostergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.