Hjälmarbadsvägen 26

Hjälmarbadsvägen 26

Slutpris

3 750 000 kr


Hjälmarbaden— Örebro

Hjälmarbadsvägen 26


Slutpris
3 750 000 kr

Hjälmarbaden— Örebro

Välkommen till Hjälmarbadsvägen 26, högt beläget med tilltalande utsikt mot Hjälmaren! Fin 1-plansvilla med en öppen och trevlig planlösning och med en rymlig känsla då samtliga rum har ryggåstak! Villan har en boyta om ca: 164 m² 6 rum och kök, varav 4 st sovrum om så önskas! Stort sällskapsrum med stora fönsterpartier, kamin och med en fin utsikt mot Hjälmaren, utgång till en stor härlig terrass, kök/matplats, tv-/allrum, kaklade våtutrymmen mm. Här finns också ett stort garage/verkstad om ca: 80 m² som passar med fördel till någon typ av verksamhet eller hobby, egen båtbrygga, närhet till fina gemensamma ytor med bl a badmöjligheter. Stor friköpt tomt om 1 915 m², bergvärme för låga driftkostnader. Gå in och se alla fina bilder på vår hemsida! Ses på visningen.


Boarea
164 kvm
Driftkostnad
31 790 kr/år
Tomtarea
1 915 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-07

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Hjälmarbadsvägen såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hjälmarbadsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.