Hjälmarbadsvägen 26 / Hjälmarbaden / Örebro

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
164 kvm
Driftkostnad
31 790 kr/år
Totalareal
1 915 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Hjälmarbadsvägen såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hjälmarbadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hjälmarbaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Hjälmarbadsvägen 26, högt beläget med tilltalande utsikt mot Hjälmaren! Fin 1-plansvilla med en öppen och trevlig planlösning och med en rymlig känsla då samtliga rum har ryggåstak! Villan har en boyta om ca: 164 m² 6 rum och kök, varav 4 st sovrum om så önskas! Stort sällskapsrum med stora fönsterpartier, kamin och med en fin utsikt mot Hjälmaren, utgång till en stor härlig terrass, kök/matplats, tv-/allrum, kaklade våtutrymmen mm. Här finns också ett stort garage/verkstad om ca: 80 m² som passar med fördel till någon typ av verksamhet eller hobby, egen båtbrygga, närhet till fina gemensamma ytor med bl a badmöjligheter. Stor friköpt tomt om 1 915 m², bergvärme för låga driftkostnader. Gå in och se alla fina bilder på vår hemsida! Ses på visningen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration