Karlsgatan 32 T / Väster Park / Örebro

Stor balkong med utsikt över grönskande Väster Park

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
81,5 kvm
Avgift
5 125 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-10-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hemtrevlig trea med stor balkong i syd-/ostläge, rakt ut mot grönskande Väster Park. Förutom kök, vardagsrum, sovrum och badrum finns även ett tv-rum/kontor. Idag är rummet delvis öppet mot inre hall, men kan göras om till ett vanligt rum. Byggår 1999. Hiss finns. Väldigt smidigt och uppskattat med gemensam tvättstuga i bottenplan på huset. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Parkeringsplats med el ingår i månadsavgiften. Det finns även garage i grannföreningen, separat kö. I månadsavgiften ingår även värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Bostadsrättsföreningen har en god och stabil ekonomi. Lugnt och välskött område med nära till vårdcentral, flera olika mataffärer, förskola, skola, busshållplats, caféer och restauranger. Endast 800 m till Ekersgatan och ICA Ekershallen och 1,5 km till Centralstationen. När till påfart/avfart på motorvägen, perfekt för dig som pendlar med bil.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration