Kiwigatan 8 B / Nyponlunden / Örebro

Mysigt radhus med låg månadsavgift!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
3 720 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kiwigatan såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kiwigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyponlunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mysigt radhus med låg månadsavgift om 3 720kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband, sophantering. Stor altan på baksidan i nord-/västläge och stenlagd uteplats på framsidan i söderläge. Familjärt område med blandad bebyggelse. Närhet till både city och natur med fina strövområden. Byggår 2014. Radhus i två plan med hall, kök, vardagsrum och badrum i bottenplan. Påkostat kök med fullstor kyl och bänkskiva i svart granit. Lyxigt och mysigt badrum med smakfulla tillval. Vattenburen golvvärme i hela bottenplan. På övre plan finns hall, ett sovrum och ett allrum som kan göras om till ett till sovrum. Här finns även ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från det ena allrummet/sovrummet är det utgång till balkong i nord-/västläge. Varje radhus har en egen parkeringsplats framför bostaden. Under 2019 har föreningen beslutat att möjligheten att bygga ditt egna uterum på baksidan finns!

Fina motionsmöjligheter vid närbelägna Karlslund motionsanläggning och naturreservatet Varbergaskogen. I närheten finns förskola och skola (F-9). Skolan ligger i ett parkområdet med närhet till skog och natur. Det finns även en bensinstation, pizzeria och ICA Eko-hallen. Nära till busshållplats, linje 3 och 4 går båda till city.

Välkommen på visning önskar mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.