Lertagsgatan 50 A

Lertagsgatan 50 A

Slutpris

1 895 000 kr


Väster Park— Örebro

Lertagsgatan 50 A


Slutpris
1 895 000 kr

Väster Park— Örebro

Fräscht radhus med gavelläge och uteplats i väster. Bara att flytta in!

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Mysigt och fräscht radhus om 80 kvm i två plan och gavelläge! Altan på baksidan i västerläge, mot grönytor och en fotbollsplan. Här är det fotbollsmatch och rörelse ibland, men alldeles lugnt och stilla för det mesta. Trevlig planlösning med umgängesytor i bottenplan och mer privata bostadsytor på övre plan. Kök och vardagsrum i öppen planlösning i bottenplan, samt ett helkaklat badrum med badkar. På övre plan är det idag ett stort sovrum och ett allrum, samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. På övre plan finns dessutom en balkong i västerläge. Allrummet går att göra om till ett stort sovrum, eller ett mindre sovrum och en möblerbar hall. Föreningen har ett gemensamt bergvärmesystem och varje radhus har en frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme i bottenplan och radiatorer på övre plan. Husen klassas som lågenergihus med 32-37 kWh/kvm och år. Byggår 2014. Föreningen äger marken.

Väster Park är ett vackert område med grönytor, parker, nära till förskolor och skolor, mataffär, Trängens IP med ishockeyhall, fotbollsplaner och curlinghall. Här är det dessutom nära till Tegelbruket med matservering, bibliotek, idrottshall och aktiviteter för barn och ungdomar. För dig som pendlar med bil är det nära till påfart/avfart till E18/E20. Ca 5 min bilväg till city och parkering till bostaden ingår i månadsavgiften.

En perfekt bostad för dig som värdesätter huskänsla och en uteplats till sommarens grillkvällar, men gärna slipper gräsklippning och att lägga tid på renovering!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 848 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-12-03

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Lertagsgatan såldes av oss 2020-12-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lertagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.