Lillbackavägen 11 / Södra Ladugårdsängen / Örebro / Nyproduktion

Nyproducerad lägenhet med stor balkong på våning 4 av 6!

Slutpris
1 340 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 768 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-09-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillbackavägen 11 såldes av oss 2018-09-19. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyproducerad lägenhet med 2 rok fördelat på 38 kvm. Bostaden håller på att färdigställas, inflytt är 20 september! Lägenheten har en stor balkong och ligger på våning 4 av 6. Avgift 2.768:- inkl värme, vatten kabel-tv och bredband. Ett perfekt första boende eller för Dig som studerar på Örebro Universitet.

I området finns det fem förskolor, en grundskola, Navet F-9-skolan och ett gymnasium, Tullängsskolan. Cykelavståndet till Universitetet är ca 4 km. Intill Södra Ladugårdsängen finns en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhallen Backahallen, äventyrsbadet Gustavsvik, Karlsdals ridanläggning, Friskis&Svettis och Sörbyskogen med strövområden och motionsspår. Avståendet till köpcentrum Krämaren och Vågen som ligger i centrala Örebro är det ca 2 km. Till Marieberg Galleria ca 1 mil. En nybyggd Coop-butik öppnade 2014 precis intill bostaden.

Kontakta mäklaren för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration