Sök Meny
Såld

Örebro - Norra Bro / Lindervägen 18

Bara att flytta in!

Välkommen till Lindervägen 18, belägen på friköpt tomt och med bra läge i Norra Bro. Här erbjuds du som köpare ett mycket smakfullt boende i denna nybyggda 1½-plans villa om ca 160 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning med bl.a öppet mellan kök-vardagsrum samt sovrummen samlade på övre plan. Frånluftsvärmepump bidrar till låg uppvärmningskostnad. Här kan du bo mycket billigt då det på fastigheten också finns en sidobyggnad om ca 80 kvm fullt utrustad med kök och duschrum och med nya ytskikt som lämpar sig bra för uthyrning. Här kan du som köpare erhålla en hyresintäkt på ca 9 300 kr i månaden. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!.

Sponsrade länkar
Örebro / Norra Bro
Lindervägen 18
Slutpris: 3 900 000 kr
Boarea: 160 kvm
Driftkostnad: 20 500 kr/år
Totalareal: 949 kvm
Rum: 5 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-01-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Lindervägen