Lindervägen 18 / Norra Bro / Örebro

Bara att flytta in!

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
160 kvm
Driftkostnad
20 500 kr/år
Totalareal
949 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-01-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Lindervägen såldes av oss 2017-01-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lindervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Lindervägen 18, belägen på friköpt tomt och med bra läge i Norra Bro. Här erbjuds du som köpare ett mycket smakfullt boende i denna nybyggda 1½-plans villa om ca 160 kvm fördelat på 5 rok varav 3 sovrum. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning med bl.a öppet mellan kök-vardagsrum samt sovrummen samlade på övre plan. Frånluftsvärmepump bidrar till låg uppvärmningskostnad. Här kan du bo mycket billigt då det på fastigheten också finns en sidobyggnad om ca 80 kvm fullt utrustad med kök och duschrum och med nya ytskikt som lämpar sig bra för uthyrning. Här kan du som köpare erhålla en hyresintäkt på ca 9 300 kr i månaden. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration