Loftbodsgatan 18

Loftbodsgatan 18

Slutpris

1 960 000 kr


Ladugårdsängen— Örebro

Loftbodsgatan 18


Slutpris
1 960 000 kr

Ladugårdsängen— Örebro

Ljus och fin trerummare på tredje våningen (hiss finns). Balkong i syd-/östläge

Välkommen till Loftbodsgatan 18!

I välskött Riksbyggenförening saluförs nu denna ljusa trerummare på våning tre (hiss finns). I lägenheten möts vi av en välkomnande entréhall med en stor garderob för avhängning av ytterkläder. Det inbjudande vardagsrummet har ett nyslipat (2020) parkettgolv där du enkelt kan få plats med soffgrupp och tv-möbel. Lägenheten har två sovrum där det största av dem även försetts med en liten klädkammare och tre garderober. Stort badrum med duschplats, wc, tvättställ, tvättmaskin och ho.
Fint kök som har utrymme för matplats framför köksfönstret samt en utgång till balkongen.

Till lägenheten hör även ett förråd i markplan. Stabil förening som har god ekonomi. Det finns många fina gemensamma utrymmen, t ex stor gemensam trädgård med utemöbler, växthus, grill och odlingslotter. Det finns även en fin gästlägenhet med pentry, matplats, sovplats, wc/dusch mm. Ladugårdsängen är ett lugnt och populärt bostadsområde, endast 1,5 km till city. I området finns parker, lekplatser, vårdcentral, apotek, restaurang/pizzeria, minilivs, förskola, skola mm. Det är gångavstånd till två stora matbutiker; Coop Forum och ICA Maxi, äventyrsbadet Gustavsvik, 18-håls golfbana, motionsspår, tennis- och badmintonhallen Backahallen.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 785 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-03-31

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Loftbodsgatan såldes av oss 2022-03-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Loftbodsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.