Mandelstensvägen 11 / Lundby / Örebro

Mycket fin omgjord 3:a till en 4:a med balkong i soligt söderläge!

Slutpris
1 265 000 kr
Boarea
78.5 kvm
Avgift
4 063 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mandelstensvägen såldes av oss 2020-11-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mandelstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hemtrevlig och välskött 4:a som gjorts om från en 3:a om 78,5 kvm! Här finns utrymme för hela familjen, i en mycket populär och stabil förening. Lägenheten ligger på vån 2 av 2, vilket ger ett fint ljusinsläpp och ingen insyn. Loftgångsbalkong i östläge med förmiddagssol och balkong från vardagsrum i insynsskyddat söderläge! Klädkammaren i lägenheten är idag omgjord till sovrum. Lägenheten har under åren genomgått en del renoveringar/uppfräschning såsom kök 2013 och ytskikt på senare år. Inom föreningen finns det möjlighet att hyra garage (nya garageportar 2016), parkeringsplats med el eller carport, separat kö. I området är det för övrigt fri parkering.

Mycket lugnt och barnvänligt område med bilfria gårdar och mycket fina lekplatser. Bostadsrättsföreningen Lunden är belägen centralt i Lundby med närhet till skog och mark, förskolor, grundskola, pizzeria samt bussförbindelser. Föreningen har gott om gemensamma grönytor med plats för grillning och boulespel. 2016 byggdes dessutom en hundrastgård. Till föreningen hör också en fristående villa, Torpet, som används till vicevärdskontor, styrelsesammanträden, medlems- och informationsmöten, olika fritidsaktiviteter samt studiecirklar. Delar av Torpet kan också hyras av föreningens medlemmar för andra ändamål såsom barnkalas, studentfirande och middagar. I föreningen finns även gemensamma tvättstugor, motionsrum, bastu och uppställningsplats för husvagn.

Varmt välkommen med din anmälan till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lundby

Här finner du strövområden, ängar och skog. Ett klassiskt och populärt villaområde med närhet till city. Om du vill hitta en plats där barnen tryggt kan växa upp, då är Lundby är svårslaget.

Skolor och barnomsorg

I området finns tre förskolor. Ädelstenen, Änglagård och Bergagård. I området finns även en grundskola, Lundbyskolan F-6 med ca 300 elever som ligger i Lundby Centrum.

Kommunikationer

Lundby är beläget ca 6 km norr om Örebro city och trafikeras av tre busslinjer med Stadsbuss 10, 1 och linje 2 som går ner till city.

Natur och fritid

Naturreservatet, Öknaskogen erbjuder motionsspår och fina strövområden. Samt finns Lundby IP med bl a fotbollsplan. I området finns också lekplatser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns ett av Örebro största handelscentrum med bl a ett flertal mataffärer, Plantagen, Systembolag, bilföretag, Biltema, hamburgerrestaurang Max, Rusta, sportaffär och golfhall m.m.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.