Manillagatan 30

Manillagatan 30

Slutpris

1 625 000 kr


Centralt— Örebro

Manillagatan 30


Slutpris
1 625 000 kr

Centralt— Örebro

Högst upp i huset!

Välkommen till denna mycket rymliga tvåa på Manillagatan 30 i Örebro. Med sina 71,5 kvm så är det inget rum som behöver kännas trångt. Lägenheten öppnar upp sig till en rymlig och möblerbar hall. Direkt vid entrén finns en generös klädkammare som ger gott om utrymme för att hålla ordning på kläder och skor. Köket är trivsamt och har gott om plats för både matlagning och matintag.
Vardagsrummet är luftigt med stora fönster som ger en underbar naturlig ljuskälla. Härifrån har du direkt utgång till den rymliga balkongen, perfekt för avkoppling! Även sovrummet är tilltaget och rymmer enkelt en stor säng samt förvaring för personliga ägodelar.
Att bo högst upp i huset har sina fördelar. Här slipper du ovälkomna fotsteg ovanifrån och får istället njuta av en stilla och fridfull atmosfär. Dessutom har man från lägenheten utsikt ända bort till Behrn arena.

LÄGET: Värt att nämna är att Manillagatan är en adress som hör till Örebros absolut mest eftertraktade gator att bo på. Med närhet till allt som Örebro har att erbjuda och med en mycket trivsam omgivning är detta ett hem där du kan trivas under många år framöver.

Bostadsrättsföreningen Räven förvaltas av HSB och är mycket välskött, erbjuder även sina medlemmar bekvämligheter som övernattningsrum, festlokal, cykelförråd och tvättstuga. Här är det enkelt att trivas och innergården ger tillgång till välunderhållna utemiljöer.


Boarea
71.5 kvm
Avgift
4 616 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-10-02

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Manillagatan såldes av oss 2023-10-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Manillagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.