Mäklare i Örebro

Malin Browall

Malin Browall

Malin Browall

Fastighetsmäklare

Kontor
Örebro
Talar

Mäklare i Örebro

Malin Browall

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och är specialist på bostadsrätter. Mina främsta egenskaper är att jag är noggrann, målmedveten och strukturerad. Mitt mål i varje affär är att få så nöjda kunder att de rekommenderar mig vidare till grannar, vänner och bekanta. Varmt välkommen att kontakta mig.

"Bästa kvittot på en lyckad affär är - nöjda kunder! "
Reco
4.9

Google reviews
4.8

HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Andreas Olofsson

VD/Fastighetsmäklare
Certifierad nyproduktion
Talar även engelska.

Sofia Persson

Fastighetsmäklare
Specialist på bostadsrätter
Talar även engelska.

Ella Söljén

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Victoria Kalkan

Fastighetsmäklare
Föräldraledig
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,8

Kan bara säga TOPPBETYG till Malin Browall på Mäklarhuset i Örebro.. Kunnig, inlyssnande, lugn, trevlig, snabb, ärlig och effektiv. Jag rekommenderar Malin till 100%!!!
Åsa Sollerman
Enkelt, snabbt, informativt och ett härligt bemötande genom hela processen. Allt från ansvarige mäklaren Malin Browall till de hjälpsamma kollegorna på Mäklarhuset. Det är ett nöje att rekommendera er. Tack för allt.
Dragan Jelicic
Tack Malin Browall för allt arbete och engagemang i samband med vår husförsäljning! Malin har under hela processen varit mycket kunnig, haft ett fint bemötande, återkopplat snabbt på våra frågor samt varit lyhörd för våra behov. Vi lämnar våra varmaste rekommendationer, Malin är en fantastisk mäklare.
J. Sooder
Malin Browall har varit till stor hjälp med fast hand och goda råd. En professionell och lyhörd mäklare med ett personligt bemötande. Tack för ett utmärkt jobb till en snabb och smidig försäljning!
Annika Mindedal
Malin gjorde ett toppenjobb!
Carl Mindedal
Malin Browall utförde ett fantastiskt jobb med försäljningen av våra lägenheter i dessa tider får man kavla upp ärmarna ordentligt och det gjorde Malin med råge. Högsta betyg
Per Olofsson
Jättenöjda med både service, bemötande och kunnande från Malin B i samband med försäljning av en lägenhet i ett dödsbo. Mycket bra mäklare 👍🏼
Rebecca Tideman
Kan varmt och ärligt rekommendera mäklaren Malin Browall om man planerar att sälja eller köpa sin bostad! Malin är kunnig och har stenkoll på marknaden! Hon gör allt för att man ska känna sig trygg hela vägen och kommer med värdefulla råd utan att man som Säljare känner sig styrd. Hon är Oerhört vänlig och varm, samtidigt som hon är tydlig och pedagogisk! Vi är SÅ nöjda över valet av Malin som mäklare.
Mira Sundell
Jag är väldigt nöjd av mäklaren Malin Browall på Mäklarhuset vid husförsäljningen! Det utfördes smidigt och professionellt.
Daniel Ökvist
Malin Browall var en jättebra mäklare och lätt att få tag i så blir det mer flytt så kommer jag kontakta Malin igen så jag rekommenderar henne starkt till er
Johan wistrand

Hitta till oss


Mäklarhuset Örebro Borgmästargatan 10 702 25 Örebro Engelbrektsgatan 12 702 12 Örebro

Öppettider


Besökstider:
Enligt överenskommelse

Telefontider 8.30-16.00
Lunch 12.00-13.00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.