Mejramvägen 105 / Sörbyängen / Örebro

Ljus 1:a högt upp i huset!

Slutpris
1 145 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 080 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mejramvägen såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mejramvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till en smart planerad etta högt upp i huset (hiss finns) i populära Brf Sörbyängens Centrum. Välplanerad och stor etta med balkong i fantastiskt fint söderläge, sol från förmiddag till kväll och utsikt över Sörbyängens takåsar! Yteffektiv 50 m² med sovalkov och oerhört bra förvaringsmöjligheter, med förråd/klädkammare som har använts som sovrum samt separata garderober. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en rymd samt fint ljusinsläpp från flera fönster. Nymålade väggar i hela bostaden under 2019 och bekvämt med tvättstuga och förråd på samma våningsplan. Här erbjuds en inre reparationsfond om 7 111 kr att renovera lägenheten för om så önskas!

Välskött och trevlig förening med en mängd gemensamhetslokaler och aktiviteter för den som vill! I föreningen finns stor samlingslokal, gästrum, pingisbord, biljard, bastu, växthus, odlingslotter mm. Föreningens medlemmar har till och med tillgång till idrottshall och slöjdsal. Föreningen ordnar även med flera olika slags aktiviteter, både för yngre och äldre. Det finns även grovtvättstuga. Stadsnät (fiber) är indraget. Föreningen äger flera lokaler i huset, bland annat förskola och skola som hyrs av Örebro kommun. Trevligt och lugnt område med blandad bebyggelse. I närheten finns det allra mesta; lekplatser, förskola, skola, två stora mataffärer, vårdcentral, apotek mm. 10 min cykelavstånd till city, 10 min till Universitetet och 15 min till Universitetssjukhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.