Mellringevägen 66 / Mellringe / Örebro

Mellringe

Slutpris
700 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
5 653 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2014-05-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mellringevägen såldes av oss 2014-05-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mellringevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mellringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med lugnt läge i Mellringe finns detta bostadsrättsradhus. Tre rum och kök fördelat på ca 80 kvm. Vardagsrum med utgång till inglasad uteplats i syd-/västläge. Mysig trädgård med stor gräsmatta samt rabarber och vinbär. Två bra sovrum och duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Ljust kök med plats för matbord. Garageplats ingår i månadsavgiften. Lugnt och barnvänligt område med nära till förskola, skola och busshållsplats. Promenadavstånd till mataffär (ICA).

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.