Näset 213

Näset 213

Slutpris

3 450 000 kr


Näset— Örebro

Näset 213


Slutpris
3 450 000 kr

Näset— Örebro

Lantligt beläget, endast 200 meter till badplats!

Drömmer du om att bo lantligt med 200 meter till badplats och samtidigt 15 minuter in till Örebro city? Välkommen till Näset 213! Här bor du i en stor friköpt enplansvilla med suterräng om 175 kvm. beläget på lugn återvändsgata. Huset består av fem sovrum, två allrum, två badrum med wc, kök och mycket förvaringsmöjligheter i form av varm- och kallförråd. Stor balkong med plats för matgrupp i österläge med utgång från kök och sovrum. Plattsättning på framsidan för uteplats i västerläge. Fantastik trädgård med syrenbuskar, fläderbuske, körsbärs-, plommon - och äppelträd. Svarta- och röda vinbär, krusbär, hallon och jordgubbar. Här blir det enkelt för dom små att trivas, med en trädgård full av frukt, bär och en lekstuga. Skolbuss som hämtar och lämnar varje dag, förskola och skola i Mosås.

På tomten är en byggnad (el är indraget) med stor carport påbörjad. Här kan man inreda till hemmakontor, gäststuga eller ett mindre stall för den hästintresserade. Plats för flertalet bilar eller husbil under carport. På uppfarten till huvudfastigheten finns garage med eldriven garageport (2019) och plats för biluppställning utanför. Fiber är indraget!

Bergvärme installerades 2018 för låg månadskostnad. Trekammarbrunn (godkänd) med infiltrationsbädd (bytt 2014) och eget vatten, vattenprov taget 2021 (se bilaga) . Skorsten som är sotad hösten 2020. Huset är besiktigat och energideklaraerat - säljs med Skyddat Köp! Robotgräsklippare ingår i köpet. Fastigheten är lantligt belägen med 200 meter (5 minuter gång) till Säbylundssjön med badplats, endast 5 minuter bil till Marieberg med shopping, matbutik, systembolag och apotek. Närhet till Mosås Golfbana och ca. 100 meter till busshållsplats med bra bussförbindelser, 15 minuter bil till Örebro city eller Kumla.

Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea/biarea
175/47 kvm
Driftkostnad
25 459 kr/år
Tomtarea
3 307 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-04-08

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Näset såldes av oss 2021-04-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Näset.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.