Restalundsvägen 2 / Centralt öster / Örebro

Central trea med två härliga balkonger. Ingen insyn!

Slutpris
3 025 000 kr
Boarea
80.5 kvm
Avgift
4 288 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 10 (Hiss finns)
Såld
2020-01-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2020-01-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött trea med två balkonger, en öppen och en inglasad, i söderläge! Lägenheten ligger på våning 6, hiss finns. Trevlig planlösning med fina umgängesytor och delvis öppet mellan kök, matplats och vardagsrum. Ett större sovrum med gott om garderober och ett mindre sovrum som även passar bra som kontor. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Byggår 2015. Stabil och välskött förening som äger marken samt har bra intäkter via lokaluthyrning. Tillgång till garage i källarplan, separat kö. Alldeles intill föreningen finns även andra parkeringsmöjligheter. I föreningen finns bostadsförråd, miljörum, cykelförråd och övernattningsrum. Mycket bra läge centralt med kort gångavstånd till city, mataffärer, restauranger, gym, idrottsanläggningar och sportevenemang. Till Universitetet och Universitetssjukhuset finns bra cykelvägar. Inom gång- och cykelavstånd finner du även Stadsparken med stora grönytor och lekplatser samt mysiga Wadköping. Inte långt därifrån ligger även Osets naturreservat, en fantastiskt fin miljö för promenader och joggingturer året om!

Tomten mitt emot Restalundsvägen 2 får inte bebyggas med bostadshus enligt detaljplanen. Enligt kommunen finns det idag inga planer på byggnation på tomten. Kommunen äger marken och Preem har fortfarande tomträtt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.