Silver-Anders väg 30 / Norra Bro / Örebro

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
142 kvm
Driftkostnad
32 800 kr/år
Tomtarea
419 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Silver-Anders Väg såldes av oss 2020-06-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Silver-Anders Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Bro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Silver-Anders Väg 30! Snyggt renoverat 2-planshus med ett mycket fint hörnläge och där baksidan är i syd/väst-läge. Villan har en boyta om 142 m² 6 rum och kök, passar med fördel barnfamiljen då 4 st sovrum finns. Ny tilltalande dusch/wc som är helkaklat, sep kaklad wc, sällskapsrum med kakelugn och sedan utgång till inglasat uterum och sedan vidare till stor nybyggd terrass med utekök. Fint Marbodal kök 2018, friköpt hörntomt om 419 m². Hela området är mycket barnvänligt med bilfria gårdar och lekplatser och stora grönområden. Gå in på vår hemsida och se alla fina bilder!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Norra Bro

Naturskönt och nära staden, så kan vi beskriva det här lugna området som växer. Här kan familjen bygga sitt bo med grönområden och vandringsstråk direkt utanför dörren.

Skolor och barnomsorg

I närområdet Brickebacken finns sex förskolor – Trollskogen, Byggklossen, Gunghästen, Hopprepet, Silva och Pärlan samt i närområdet Almbro finns Almbro skola F-6 och närområdet Brickebacken finns grundskolorna Brickebackens särskola F-6 och Viktoriaskolan.

Kommunikationer

Till området Norra Bro tar man sig via länsbuss linjer 725 och 727. Stadsbussen finns i närliggande området Brickebacken.

Natur och fritid

I närområdet finns två motionsspår – Brickebacken motionsspår och Markaspåret. I närområdet finns även fotbollsplan samt närhet till Örebro Universitet med flertal idrottsanläggningar. I området finns även lekparker.

Restauranger och Affärer

I närområdet finns livsmedelsbutiker, restauranger, gym och bensinmack. Området är i ett expansivt läge med nybyggnation av småhus.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.