Slipmästaregatan 17 / Näsby / Örebro

Slutpris
5 775 000 kr
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
25 852 kr/år
Totalareal
771 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Slipmästaregatan såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Slipmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Näsby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett bra och attraktivt läge på lugn återvändsgata i populära Näsby finner ni denna fina 1-plansvinkelvilla i puts. Skanska uppförde villan 2009 och har en öppen och trevlig planlösning! Stort öppet kök mot det fina sällskapsrummet med kamin, stora fönsterpartier och utgång till altan med kvällssol, 3 st sovrum, dubbla helkaklade våtutrymmen. Uppvärmningen sköts via frånluftvärmepump samt solpaneler som installerades 2017, carport med isolerat förråd, omedelbar närhet till fina strövområden intill Hjälmaren tex till den populära Erik Rosenbergs stuga, " ett stenkast från Oset", nära universitetet, barnomsorg mm. Gå in på vår hemsida och se fler fina bilder, samt kontakta mäklaren för mer information och visningstid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration