Södra Strandgatan 5 B

Södra Strandgatan 5 B

Slutpris

1 350 000 kr


Centralt— Örebro

Södra Strandgatan 5 B


Slutpris
1 350 000 kr

Centralt— Örebro

Etta med å-läge mitt i city! Mycket ekonomiskt stabil förening

Välkommen till Södra Strandgatan 5 B, ett fantastiskt fint läge i de gamla kvarteren längs med åkanten. Lägenheten ligger utåt med vacker vy över omgivningen kring Svartån och Frimurarholmen. Ingen insyn! Här kan du följa årets alla årstider, allt ifrån färgsprakande trädkronor på hösten och islagd å på vintern. Brf Färgeriet är en mycket välskött förening som satsar på långsiktigt hållbar ekonomi. Föreningen har inte höjt månadsavgifterna på 23 år, ingen planerad höjning. Lån/kvm är ca 8 500 kr. Föreningen äger marken. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, fast elavgift och bostadsrättstillägg. Föreningen har ett gemensamt avtal för hushållsel. Lägenheten är en etta om 39 kvm. Vån 2 av 7. En trappa upp. Hiss. Ytskikt i hall, rum och kök är något äldre. Fint parkettgolv i rummet. Badrummet är totalrenoverat 2015. Tre garderober i hallen och tillhörande förråd i markplan i samma trapphus. Den gemensamma tvättstugan ligger också nära till hands i markplan i huset. I föreningen finns även motionsrum, cykelförråd, övernattningsrum, parkeringsplatser och garage. Det finns även parkeringsplatser med laddbox till elbil. Till bilplatserna är det separat kö.

Ett mycket bra läge mitt i city, med gång- och cykelavstånd till allt du kan tänka dig. Härifrån kan du ta en avkopplande promenad till jobbet, mataffären eller till någon av stans alla restauranger och pubar. Kort gångväg till Örebros kulturkvarter med konserthus, stadsbibliotek och teater. En ledig dag kan det passa med en cykeltur till Stadsparken, Wadköping eller kanske Naturens hus vid Rynningeviken. När vintermörkret kommer och du vill gå på bio kan du nästan lämna ytterkläderna hemma, ta några steg från lägenheten och slå dig ner i biofåtöljen. För dig som pendlar med tåg/buss är det endast 5 min gångavstånd till Centralstationen. Om oturen är framme och tåget är inställt, ja då kan du i alla fall enkelt promenera hem igen.

Välkommen på visning!


Boarea
39 kvm
Avgift
3 224 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-01-27

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Södra Strandgatan såldes av oss 2024-01-27. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Södra Strandgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.