Studievägen 33

Studievägen 33

Slutpris

2 995 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Studievägen 33


Slutpris
2 995 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Välskött fyra med stor balkong, hela 20 kvm, rakt mot innergården och poolen!

Välkommen att boka Din egen visningstid med mäklaren, ej traditionell öppen visning.

Trivsam och välskött fyra med oerhört bra läge i föreningen! Balkong om hela 20 kvm mot innergården och med utsikt över den inglasade poolen. Balkongen ligger i syd-/västläge, vilket ger sol från strax efter lunch till sen kväll. Lägenheten var ursprungligen en femma, men två rum har slagits ihop till ett för att skapa ett större kök med fina umgängesytor. Idag finns både en köksö med förvaring samt gott om plats för en stor matgrupp. Från köket är det utsikt mot skogsdunge och från vardagsrummet och balkongen är det fritt läge mot innergården, ingen insyn i något av lägenhetens rum. Det finns tre sovrum, varav två större och ett mindre. Gott om förvaring med två klädkammare, två skjutdörrsgarderober, vanliga garderober och städskåp. Två helkaklade badrum med dusch, det ena med tvättavdelning. Här finns ny (2017) Miele tvättmaskin och torktumlare.

Mycket bekvämt boende med egen carport inom föreningens inhägnade område. Till varje lägenhet hör en carport (hyra 420 kr/mån). Det finns totalt 52 carportar och 52 lägenheter i föreningen. Här vid carporten finns lägenhetens förråd. Ekonomiskt stabil förening med hög soliditet och låg belåning. Lugnt område med gångavstånd till city och Örebro universitet. I närområdet finns även flera mataffärer, vårdcentral, förskolor, skolor och parker med fina lekplatser och grönytor. Här finns även allt du behöver för en aktiv fritid, såsom 18-håls golfbana, upplevelsebad, gym, badminton/paddel/tennishall, slalombacke, höghöjdsbana och motionstrappa.

På innergården finns den mycket uppskattade inglasade poolen. Precis utanför finns ett stort soldäck, solstolar och cafégrupper. Vilken vardagslyx att kunna gå ner och ta ett morgondopp eller kanske avsluta dagen med några längder!


Boarea
116 kvm
Avgift
5 770 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-01

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Studievägen såldes av oss 2020-05-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Studievägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.