Studievägen 33 / Sörbyängen / Örebro

Välskött fyra med stor balkong, hela 20 kvm, rakt mot innergården och poolen!

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea
116 kvm
Avgift
5 770 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Studievägen såldes av oss 2020-05-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Studievägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att boka Din egen visningstid med mäklaren, ej traditionell öppen visning.

Trivsam och välskött fyra med oerhört bra läge i föreningen! Balkong om hela 20 kvm mot innergården och med utsikt över den inglasade poolen. Balkongen ligger i syd-/västläge, vilket ger sol från strax efter lunch till sen kväll. Lägenheten var ursprungligen en femma, men två rum har slagits ihop till ett för att skapa ett större kök med fina umgängesytor. Idag finns både en köksö med förvaring samt gott om plats för en stor matgrupp. Från köket är det utsikt mot skogsdunge och från vardagsrummet och balkongen är det fritt läge mot innergården, ingen insyn i något av lägenhetens rum. Det finns tre sovrum, varav två större och ett mindre. Gott om förvaring med två klädkammare, två skjutdörrsgarderober, vanliga garderober och städskåp. Två helkaklade badrum med dusch, det ena med tvättavdelning. Här finns ny (2017) Miele tvättmaskin och torktumlare.

Mycket bekvämt boende med egen carport inom föreningens inhägnade område. Till varje lägenhet hör en carport (hyra 420 kr/mån). Det finns totalt 52 carportar och 52 lägenheter i föreningen. Här vid carporten finns lägenhetens förråd. Ekonomiskt stabil förening med hög soliditet och låg belåning. Lugnt område med gångavstånd till city och Örebro universitet. I närområdet finns även flera mataffärer, vårdcentral, förskolor, skolor och parker med fina lekplatser och grönytor. Här finns även allt du behöver för en aktiv fritid, såsom 18-håls golfbana, upplevelsebad, gym, badminton/paddel/tennishall, slalombacke, höghöjdsbana och motionstrappa.

På innergården finns den mycket uppskattade inglasade poolen. Precis utanför finns ett stort soldäck, solstolar och cafégrupper. Vilken vardagslyx att kunna gå ner och ta ett morgondopp eller kanske avsluta dagen med några längder!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sörbyängen

Här hittar du hus, radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

I området finns flera förskolor och skolor. De närmsta förskolorna är Pepparn, Basilikan och Lergöken. Som grundskola finns Sörbyängsskolan, Kryddgårdsskolan och helt nybyggda Änglandaskolan. Här finns även högstadieskolan Navet.

Kommunikationer

Närmaste busskommunikation går från Sörbyängens centrum buss nr 68 och från Lavendelvägen buss nr 6. Från Tybble centrum går ett flertal olika bussar.

Natur och fritid

I anslutning till Sörbyängen finns en 18-håls golfbana (Gustavsviks golfbana), samt fina promenadsstråk och ett kortare motionsspår. Här finns även naturreservatet Reträtten med natursköna Sörbyskogen. För den som vill ha olika aktiviteter i sin närhet är detta ett perfekt område. Här finns lekpark med parkouranläggning och flera fotbollsplaner. På vintern är pulkaåkning och grillning populärt vid Sörbykullarna. Mitt emot finns Sörbybacken där man åker skidor. I Sörbybacken finns aktivitetscenter med mountainbikebanor, den populära trappen (560 m) och utegym. Här finns också café och höghöjdsbana med zipline. För mer info gå in på https://sorbybacken.se

Affärer och restauranger

Här finns café, suschirestaurang, pizzeria och vid golfbanan erbjuds luncher. Närmsta affär är Ica Maxi Universitetet med generösa öppettider samt apotek och Systembolag. I området finns även frisörer, kiosker och blomsterbutik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.