Tallsoppsvägen 34 / Ekeby-Almby / Örebro

Mycket smakfullt boende på barnvänlig gata!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
144 kvm
Avgift
5 100 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Tallsoppsvägen såldes av oss 2020-01-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Tallsoppsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby-Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjligheten att förvärva detta pampiga radhus i barnvänliga Ekeby-Almby. För dig som vill bo med "huskänslan" och ha ett eget SPA-bad på baksidan i västerläge finns nu detta yteffektiva radhus om 5 rum och kök och en yta om hela 144 kvm. Här får man mervärden av den otroliga takhöjden på båda plan, gott om ljusinsläpp och ett insynsskyddat läge mot baksidan. Här finns genomgående vitlaserade parkettgolv, kök i grå nyans från Marbodal och dubbla badrum på varsitt våningsplan och en stor balkong på radhusets framsida med morgonsol. Här erbjuds gott om extra förvaring i form av två förråd varav ett inne i radhuset. Idag finns det plats för 2 bilar på den asfalterade uppfarten, varav en carport. Baksidan erbjuder en gräsmatta och ett trädäck i ett insynsskyddat läge mot skogsparti!

Radhuset ligger i ett bra läge med ett fåtal grannar runt omkring samt på en återvändsgata, perfekt för barnfamiljen! I Ekeby-Almby finns Förskolan Heimdal och friskolan Fyren för årskurs F-6. Länstrafikens buss 721 går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in till längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen (väg 207). Det finns många fina och utmärkta naturområden i Ekeby-Almby, Kärleksstigen längs Hjälmaren som leder ner till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känd för sina vackra ekar och blommor!

Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns en nyöppnad pizzeria. Från Ekeby-Almby är det ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet och ca. 7 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis.

En bostad som måste ses, hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Ekeby-Almby

Upplev lugnet, vacker natur och närheten till Hjälmaren. Här kan du göra allt från att fiska, paddla kajak och åka långfärdsskridskor. På hösten lockar svamputflykter. Här får barnen en trygg uppväxtmiljö med naturen utanför dörren.

Skolor och barnomsorg

I området finns förskolan Heimdal och friskolan Fyren för årskurs F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av länstrafikens buss 721 in till Örebro. Det går även utmärkt att cykla in till Örebro på cykelbanan som löper längs med Hjälmarvägen (väg 207).

Natur och fritid

I Natursköna Ekeby-Almby finns det fina strövområden. Här kan man ta en promenad på kärleksstigen längs med Hjälmaren för att sedan kliva in på naturreservatet Ekeby Dreve. Man kan även parkera bilen vid naturreservatet Ekeby Ekhage för att ströva runt ekarna och dess underbara vårblomster.

Restauranger, nöjen och omsorg

Nere vid Ekeby-Almbys småbåtshamn finns under sommartid ett café. Längs med gamla Hjälmarvägen finns en nyöppnad pizzeria. Från Ekeby-Almby är det ca 6km till Ica Maxi Universitet och ca 5km till Almbyplan. På Almbyplan finns flera restauranger med bland annat pizzeria, sushi, grekisk och kinesisk mat. Här finner vi även Blomsterlandet, livsmedelsbutiken Willys samt Apotek.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.