Tallsoppsvägen 34

Tallsoppsvägen 34

Slutpris

2 600 000 kr


Ekeby-Almby— Örebro

Tallsoppsvägen 34


Slutpris
2 600 000 kr

Ekeby-Almby— Örebro

Mycket smakfullt boende på barnvänlig gata!

Nu finns möjligheten att förvärva detta pampiga radhus i barnvänliga Ekeby-Almby. För dig som vill bo med "huskänslan" och ha ett eget SPA-bad på baksidan i västerläge finns nu detta yteffektiva radhus om 5 rum och kök och en yta om hela 144 kvm. Här får man mervärden av den otroliga takhöjden på båda plan, gott om ljusinsläpp och ett insynsskyddat läge mot baksidan. Här finns genomgående vitlaserade parkettgolv, kök i grå nyans från Marbodal och dubbla badrum på varsitt våningsplan och en stor balkong på radhusets framsida med morgonsol. Här erbjuds gott om extra förvaring i form av två förråd varav ett inne i radhuset. Idag finns det plats för 2 bilar på den asfalterade uppfarten, varav en carport. Baksidan erbjuder en gräsmatta och ett trädäck i ett insynsskyddat läge mot skogsparti!

Radhuset ligger i ett bra läge med ett fåtal grannar runt omkring samt på en återvändsgata, perfekt för barnfamiljen! I Ekeby-Almby finns Förskolan Heimdal och friskolan Fyren för årskurs F-6. Länstrafikens buss 721 går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in till längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen (väg 207). Det finns många fina och utmärkta naturområden i Ekeby-Almby, Kärleksstigen längs Hjälmaren som leder ner till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känd för sina vackra ekar och blommor!

Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns en nyöppnad pizzeria. Från Ekeby-Almby är det ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet och ca. 7 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis.

En bostad som måste ses, hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
144 kvm
Avgift
5 100 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-01-04

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Tallsoppsvägen såldes av oss 2020-01-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Tallsoppsvägen.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.