Värngatan 7b / Rynningeåsen / Örebro

Stor terrass 20 m² mot innergården i syd-/väst läge.

Slutpris
1 980 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 742 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2017-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Värngatan 7b såldes av oss 2017-04-24. Se alla våra försäljningar i Örebro

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Värngatan 7B och en gavellägenhet från 2014 med en läcker terrass om ca 20 m² mot innergården i syd-/väst läge och med naturreservat som utsikt från kök och vardagsrum. Lägenheten har 3 rum och kök, varav 2 sovrum fördelat på 66 m². Våning 2 av 2. Invändigt är lägenheten stilrent inredd med genomgående askparkettgolv och vitmålade väggar samt fina detaljer såsom fönsterbänkar i marmor och plisségardiner i fönster. Öppen, modern planlösning mellan köket och vardagsrummet som ligger i vinkel. Helkaklat duschrum med duschväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten följer även ett kallförråd 3,2 m². I lägenheten finns installerat mekanisk FTX - ventilation som bidrar till ett bra inomhusklimat. I området finns förskola, lekpark, motionsspår samt närhet till Rynningeviken och Örebro City. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration