Sök Meny
Såld

Örebro - Rynningeåsen / Värngatan 7b

Stor terrass 20 m² mot innergården i syd-/väst läge.

Välkommen till Värngatan 7B och en gavellägenhet från 2014 med en läcker terrass om ca 20 m² mot innergården i syd-/väst läge och med naturreservat som utsikt från kök och vardagsrum. Lägenheten har 3 rum och kök, varav 2 sovrum fördelat på 66 m². Våning 2 av 2. Invändigt är lägenheten stilrent inredd med genomgående askparkettgolv och vitmålade väggar samt fina detaljer såsom fönsterbänkar i marmor och plisségardiner i fönster. Öppen, modern planlösning mellan köket och vardagsrummet som ligger i vinkel. Helkaklat duschrum med duschväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten följer även ett kallförråd 3,2 m². I lägenheten finns installerat mekanisk FTX - ventilation som bidrar till ett bra inomhusklimat. I området finns förskola, lekpark, motionsspår samt närhet till Rynningeviken och Örebro City. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Sponsrade länkar
Örebro / Rynningeåsen
Värngatan 7b
Slutpris: 1 980 000 kr
Boarea: 66 kvm
Avgift: 3 742 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 2 av 2
Såld: 2017-04-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro /