Värngatan 6 H

Värngatan 6 H

Slutpris

2 020 000 kr


Rynningeåsen— Örebro

Värngatan 6 H


Slutpris
2 020 000 kr

Rynningeåsen— Örebro

Ljus fyra med gavelläge, granne med natursköna Rynningeviken!

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Välkommen till en välplanerad 4 rok om 85 kvm med gavelläge. Lägenheten ligger på våning två av tre och hit tar du dig antingen via en utvändig trappa eller via trapphuset med hiss. Ett smidigt och lättskött boende i familjära Rynningeåsen. Fin öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar fina umgängesytor och flera olika möbleringsmöjligheter. Balkong i västerläge och loftgångsbalkong i österläge. Väl tilltaget badrum med dusch och tvättmaskin. Här finns det plats att utöka med torktumlare, arbetsbänk och väggfasta skåp för den som önskar. Gott om förvaringsutrymmen med garderober och två klädkammare. Till bostaden hör även ett förråd i en bod på gården.

Mycket välskött och stabil förening som äger marken. Under förra året lades två av föreningens lån om till lägre ränta. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Alldeles nyligen höjdes dessutom bredbandshastigheten som ingår från 10/10 till 250/250 Mbit/s. I föreningen finns soprum med sortering, cykelförvaring med tak, barnvagnsrum och trädgårdsredskap att låna. Mysig och hemtrevlig innergård med sitt- och grillplatser. Det finns gott om parkeringsplatser och för närvarande finns det ledigt både med eluttag och laddstolpe för elbil.

Naturnära läge med kort promenadavstånd till vackra Rynningeviken och Naturens hus med fina promenadstråk längs med Hjälmaren och Svartån. Trevligt och omtyckt bostadsområde med blandad bebyggelse med både villor, radhus och lägenheter. Endast 2,5 km till city, resecentrum och Universitetssjukhuset, med bra cykelvägar. I närheten finns busshållplats, förskolor, skola, mataffär och motionsspår. Nära till påfart/avfart ut på E18, perfekt för dig som pendlar med bil. Den aktuella föreningen ligger i ena hörnet av Rynningeåsen, närmast naturområdet kring Rynningeviken. Det är ett väldigt lugnt och mysigt bostadsområde utan genomfart av bilar.

Välkommen till ett område där du inte behöver kompromissa. Här bor du bekvämt alldeles intill city och samtidigt granne med vackra naturområden!


Boarea
85 kvm
Avgift
4 841 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-07-09

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Värngatan såldes av oss 2021-07-09. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Värngatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.