Västmannagatan 9

Västmannagatan 9

Slutpris

1 150 000 kr


Väster— Örebro

Västmannagatan 9


Slutpris
1 150 000 kr

Väster— Örebro

Tvåa med äldre skick i oerhört stabil förening med låg belåning!

Välkommen till en bostad med stora möjligheter! Det här är lägenheten för dig som vill sätta din egen prägel på ditt hem och som dessutom vill investera i en trygg och ekonomiskt välskött förening. Föreningen har endast lån på ca 3 500 kr/kvm, detta trots att man friköpte marken från kommunen för några år sedan. Lägenheten har fönster åt två håll, perfekt vid vädring och för att få fint ljusinsläpp under olika tider på dygnet. Inglasad balkong mot innergården, i västerläge. Köket består idag av en köksdel och ett matrum. En vanlig ombyggnation brukar vara att ta ner vägg mellan kök och matrum, detta för att skapa ett stort kök med fina sociala ytor. Badrummet är helkaklat och renoverades 2002-2003 i samband med föreningens stambyte. Gott om förvaring med klädkammare, garderober och källarförråd.

Det aktuella bostadshuset ligger fint placerad på en innergård. Det är gott om utrymme mellan husen och ett lugnt läge tack vare bra avstånd till trafikerad bilväg. Här finns det gott om parkeringsplatser. Föreningen har 48 bilplatser till 45 lägenheter. Hyran för parkeringsplats, carport och garage är låg, endast 80-235 kr/mån. Vem kan hyra ett garage i centrala Örebro för 235 kr/mån? Medlemmar i brf Moroten kan det!

Härifrån är det endast 15 min promenadavstånd till Resecentrum och city! Bekvämt cykelavstånd till Universitetet och USÖ. I närområdet är det blandad bebyggelse med båda stadsvillor och större bostadshus. Nära till fina promenadstråk längs med Svartån, flera olika parker, mataffärer mm. För dig som pendlar med bil är det bra att veta att det är nära till påfart/avfart till E18/E20.


Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 182 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-26

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Västmannagatan såldes av oss 2024-06-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Västmannagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.