Vetevägen 33 / Hovsta / Örebro

Mysig trea i markplan med uteplats och trädgård i söderläge!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
3 612 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2018-06-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vetevägen såldes av oss 2018-06-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vetevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till en hemtrevlig och välskött trea i markplan på populära Vetevägen i Hovsta. Här kan du njuta av lata sommardagar på uteplatsen och i trädgården i underbart soligt söderläge. För lite omväxling och kanske välbehövlig skugga finns även en uteplats på framsidan, i norrläge. Kök renoverat ca 2010. Golv i hall, kök och sovrummen från 2010. Parkettgolv i vardagsrum från 2016. Bra förvaringsmöjligheter med garderober, klädkammare, litet invändigt förråd och ett utvändigt större förråd. Till bostaden ingår ett garage. Det är dessutom fri parkering i området. Välskött, ekonomiskt stabil och omtyckt förening. Telia Fiber (100/100) finns indraget för tv och internet, något som dessutom kommer att börja ingå i månadsavgiften fr o m hösten 2018. I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. Från bostaden är det bilfri gångväg till skola (F-6) och Idrottsföreningens klubbstuga. I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km). Kort promenad till busshållplats, stadsbuss Linje 5. Nära till Kårsta 18-håls golfbana och sjön Lången.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration