Katrinelund 466B / Katrinelund / Stora Mellösa / Örebro

Katrinelund!

Slutpris
2 395 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
1 112 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Katrinelund såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Stora Mellösa samt även på Katrinelund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Katrinelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Katrinelund 466B!

Endast bokade visningar, kontakta ansvarig mäklare för bokning!!

Nyproducerad bostadsrättsvilla om 77 kvm + isolerad gäststuga i vacker och idyllisk miljö finns nu att förvärva. Här får du som köpare mervärden i form av utsikt ner till Hjälmaren från vardagsrum/kök och altan, låg avgift om 1112 kr. och klassiska materialval. Kamin i vardagsrum och Marboldalkök! I området finns också tillgång till båtplats, tennisbana, gym, pool- och relaxområde. Fiber är indraget.

Brf Blomman är en stabil förening med mycket låg belåning, därefter den låga avgiften. Tillgång till flertalet parkeringsplatser, både i anslutning till bostaden men även nedanför backen. Här bor du bekvämt med hög och vacker utsikt över Katrinelund och Hjälmaren.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.