Rastorpsvägen 11

Rastorpsvägen 11

Slutpris

2 700 000 kr


Vintrosa— Örebro

Rastorpsvägen 11


Slutpris
2 700 000 kr

Vintrosa— Örebro

Hus på hörntomt i familjärt villaområde!

Här erbjuds ett funktionellt och välplanerat hus i 1½ plan med 5 rok varav 3 sovrum fördelat på 154 m². Huset ligger på hörntomt, 845 m² i ett familjärt villaområde med närhet till naturen och fina strövområden samt för barnfamiljen så finns det lekpark i området. Praktiskt boende för familjen med 2 vardagsrum och 2 bad-/duschrum. För sällskapet som är i behov av 1 sovrum till så finns det möjlighet att få till det på övervåningen. På baksidan finns även ett inglasat uterum med vidbyggt trädäck runt gaveln av huset. 1-bils garage och förråd. Smidigt för pendlaren då man snabbt kommer ut på E18 med ca 20 km till Örebro. Välkommen på visning!


Boarea
154 kvm
Driftkostnad
46 540 kr/år
Tomtarea
845 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-07

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på rastorpsvägen såldes av oss 2019-09-07. Se alla våra försäljningar i Vintrosa samt även på rastorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.