Rastorpsvägen 11 / Vintrosa / Örebro

Hus på hörntomt i familjärt villaområde!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
154 kvm
Driftkostnad
46 540 kr/år
Tomtarea
845 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-07
Bostaden är såld!

Denna villa på rastorpsvägen såldes av oss 2019-09-07. Se alla våra försäljningar i Vintrosa samt även på rastorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vintrosa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett funktionellt och välplanerat hus i 1½ plan med 5 rok varav 3 sovrum fördelat på 154 m². Huset ligger på hörntomt, 845 m² i ett familjärt villaområde med närhet till naturen och fina strövområden samt för barnfamiljen så finns det lekpark i området. Praktiskt boende för familjen med 2 vardagsrum och 2 bad-/duschrum. För sällskapet som är i behov av 1 sovrum till så finns det möjlighet att få till det på övervåningen. På baksidan finns även ett inglasat uterum med vidbyggt trädäck runt gaveln av huset. 1-bils garage och förråd. Smidigt för pendlaren då man snabbt kommer ut på E18 med ca 20 km till Örebro. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.