Kvisten / Åtvidaberg

Låt fantasin flöda i lantlig idyll!

Slutpris
875 000 kr
Boarea
96 kvm
Driftkostnad
30 568 kr/år
Tomtarea
17 173 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Långserum Kvisten såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på Långserum Kvisten

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långserum Kvisten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Långserum Kvisten!
Här finner ni en lantlig idyll i lummig miljö, endast 400 meter från närmaste sjö. Fastigheten består av ett mysigt bostadshus med en härlig trädgård för odlingar samt hela nio stycken olika sorters bodar, magasin, hönshus, ladugård och jordkällare. Här finns ytorna och möjligheterna för mängder av saker, både att ha mindre boskap, Bed & Breakfast eller bara en egen oas att njuta i.
Bostadshuset är uppfört i två plan där entréplan inrymmer ett vardagsrum med en vacker kakelugn, duschrum med wc och tvättmaskin, kök i vackra färger samt en tillbyggd matsalsdel. Övre plan inrymmer goda förvaringsutrymmen, ett trevligt sovrum med plats för två sängar och ett stort allrum med sovalkov och vackra ljusinsläpp som ger en naturnära och rofylld känsla.

I Långserum bor ni i en trivsam by med ursprung från 1700-talet som tagen ur en Astrid Lindgren-saga. Här finns närmsta sjö (Lången) endast några hundra meter bort samt cirka en kilometer till sjön Yxningen. Åtvidaberg nås med cirka 30 minuters bilfärd och Linköping finns cirka 1 timme bort.
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.