Forsaströmsgatan 2

Forsaströmsgatan 2

Slutpris

1 800 000 kr


Åtvidaberg

Forsaströmsgatan 2


Slutpris
1 800 000 kr

Åtvidaberg

Trevlig villa i lantlig miljö

Välkommen till Forsaströmsgatan, en villa belägen i ett tryggt och lantligt samhälle med direkt närhet till Åtvidaberg. Villan är på 153 kvm + 10 kvm i biarea fördelat på 6 rok, varav 5 är sovrum. Gatan är lugn, upplyst med kommunal belysning och huset ligger på en rymlig hörntomt.

Här möts du av en rymlig hall med praktisk och snygg skoförvaring bestående av 12 skåp som utgör en spegelvägg på ena sidan.
Vardagsrummet är luftigt, öppet och rymligt med gott om plats för socialt umgänge, den fina kakelugnen ger extra myskänsla.
Från vardagsrummet ges access till en inglasad väl tilltagen veranda (sydväst-läge) med klinkers och golvvärme.

Köket är stort och hemtrevligt utrustat med gasspis, fläkt, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, fullstor side by side kyl/ frys med is och vatten.
Tvättstugan ligger i direkt anslutning till köket och har tvättmaskin och ny torktumlare, praktiska förvaringsmöjligheter samt groventré/utgång mot baksidan.
På entréplan finns 2 sovrum, ett av rummen har en funktionell och rymlig inbyggd klädgarderob med jalusi utmed ena väggen. Även det andra rummet har en inbyggd garderob.
På samma plan finns även badrum med dubbla handfat, toalett och badkar.

En trappa upp möts du av en hall/ ett allrum som idag används som tv-rum. Övre plan har 3 sovrum, varav ett är lite större och har en stor inbyggd klädförvaring (med jalusi) utmed ena väggen, här finns även utgång till balkong. På övre plan finns även en mindre toalett.
Till villan hör ett stort dubbelgarage, pannrum, 3 förråd och vedbod.

I närområdet finns fina promenadstråk, museum och möjlighet till bad.
På endast 8 minuter tar du dig till Åtvidaberg, där finns allt du behöver. Butiker, skolor, förskolor, vårdcentral och annan service.
Välkomna på visning !


Boarea/biarea
153/10 kvm
Driftkostnad
32 850 kr/år
Tomtarea
1 428 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2021-05-21

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Forsaströmsgatan såldes av oss 2021-05-21. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på Forsaströmsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.