Minkvägen 10

Minkvägen 10

Slutpris

3 550 000 kr


Hårstorp— Finspång

Minkvägen 10


Slutpris
3 550 000 kr

Hårstorp— Finspång

Med plats för hela familjen på Minkvägen 10!

Varmt välkomna till Minkvägen 10!

Här bor ni i populärt villaområde i lugna Hårstorp med skönt solläge och lättskött tomt. Huset som är totalt 302 kvm erbjuder en mycket välplanerad och social planlösning, med många rum och ytor för hela familjen. Huset har genom åren genomgått varsam renovering och är därför i fint skick, där du som köpare endast behöver fokusera på att bo in dig och njuta av villalivet.

Entréplan består av ett fräscht och välutrustat kök med stor köksö som har öppen planlösning mot vardagsrummet med braskamin där nära och kära kan samlas vid middagar och sociala tillställningar. Här finns även fem rymliga sovrum, ett kontor, ett duschrum samt gästtoalett. Källarplanet är också välplanerat och erbjuder mycket ytor i form av gillestuga, hobbyrum, tvättstuga, förråd samt ett gemytligt sovrum. I källarplanets relaxavdelning med bastu och dusch kan ni spendera sköna kvällar tillsammans. På Minkvägen 10 erbjuds ni även ett dubbelgarage med bra förvaringsmöjligheter.
Fördelarna med detta boende är många och det är något som måste upplevas på plats med dess läge och utformning av ytor och rum!

Ta chansen att bo i ett barn- och familjevänligt område, med närhet till förskolor och skolor och natursköna områden med skog och sjö. I Finspång finner ni även flertalet matbutiker, affärer och restauranger med nattliv. Här finns även gymnasieskolor och ett stort utbud av aktiviteter för hela familjen. På Minkvägen är det nära en stor idrottsanläggning samt Finspångs golfbana.

Varmt välkomna till ert nya hem!


Boarea/biarea
152/150 kvm
Driftkostnad
54 500 kr/år
Tomtarea
780 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2021-11-29

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Minkvägen såldes av oss 2021-11-29. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Minkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.