Askhagsvägen 5b

Askhagsvägen 5b

Slutpris

450 000 kr


Kimstad— Norrköping

Askhagsvägen 5b


Slutpris
450 000 kr

Kimstad— Norrköping

Två rum och kök i hemtrevliga Kimstad!

Välkommen till Askhagsvägen 5B och denna fantastiska lägenhet på 52,5 kvadratmeter! Denna vackra tvårumslägenhet är perfekt för den som söker ett hem med både komfort och närhet till kommunikationer.

Med ett perfekt läge till Kimstads tågstation är denna lägenhet ett utmärkt val för dig som vill bo bekvämt och prisvärt. Ljusinsläppet från de stora fönstren ger en ljus och luftig känsla till lägenheten och ger en fantastisk utsikt över omgivningen. Sovrummet är rymligt och har gott om förvaringsutrymme för dina kläder och personliga tillhörigheter. Duschrummet är inrett med en bekväm dusch, handdukstork och moderna badrumsmöbler.

Lägenheten har även tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstuga och cykelförråd. Detta gör att du kan bo bekvämt utan att behöva oroa dig för praktiska detaljer.

Varmt välkommen att anmäla er till visning!


Boarea
52.1 kvm
Avgift
4 095 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-02

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Askhagsvägen såldes av oss 2023-06-02. Se alla våra försäljningar i Kimstad samt även på Askhagsvägen.

Boka värdering
Tobias Backman, assisterande mäklare i Norrköping

Tobias Backman

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.