Backvägen 5B

Backvägen 5B

Slutpris

495 000 kr


Kimstad— Norrköping

Backvägen 5B


Slutpris
495 000 kr

Kimstad— Norrköping

Trevlig gavellägenhet på Backvägen 5B!

Varmt välkomna till denna trevliga gavellägenhet på Backvägen 5B! Bostaden, som består av två rum och kök, fördelat på 60,5 kvm, är välplanerad och kvadratsmart.

Möts av en rymlig hall med flertalet inbyggda garderober som leder in vidare till bostadens resterande rum. Vardagsrummet som ger plats åt både en stor soff- och matgrupp blir hemmets naturliga sociala plats, där nära och kära kan samlas. Köket är praktiskt och ger också plats för ett mindre matbord. Bostadens sovrum är gemytligt och har gott om förvaring i dess garderober. Duschrummet är ljust och fräscht, med egen tvättmaskin.

Här bor ni bekvämt i en stabil och välskött bostadsrättsförening med stora och fina grönområden.

Kimstad är ett barn- och familjevänligt område med närhet till skog och natur. Kimstad ligger nära båda Norrköping och Linköping vilket gör det enkelt att pendla. Även Kimstads pendel tar dig dessa sträckor enkelt och smidigt, där pendeln kör på ca 15 min till Linköping och 10 min Norrköping. I Kimstad finns en matbutik, pizzeria och för- och grundskola. I Skärblacka, som ligger några kilometer ifrån, har ni matbutiker, frisör, vårdcentral, simhall, ishall med mera.

Välkommen hem!


Boarea
60.5 kvm
Avgift
5 177 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-10-15

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Backvägen såldes av oss 2023-10-15. Se alla våra försäljningar i Kimstad samt även på Backvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.