Kimstadsvägen 101

Kimstadsvägen 101


Kimstad— Norrköping

Kimstadsvägen 101



Kimstad— Norrköping

Plats för hela familjen i Kimstad!

Snart till salu!

Varmt välkomna till denna charmiga villa på avskilt läge i Kimstad! Här bor ni med naturskönt område runt husknuten och med 243 kvadratmeter där möjligheterna för ett framtida boende är oändliga!

Huset som är 243 + 48 kvm stort, fördelat på 2 plan samt en källare erbjuder plats för hela familjen. Entréplan består av ett stort och praktiskt kök med egen ingång. Stort vardagsrum med plats för både en stor soffgrupp samt en matgrupp. Här kan hela familjen samlas för trevliga kvällar framför den öppna spisen. På entréplan finns även ett sovrum samt badrum. På övre plan i huset finns det tre sovrum, ett allrum samt två oinredda rum som förberetts för ett dusch/badrum samt ett mindre rum där du som ny ägare kan ta vid renoveringsdrömmen och få möjligheten att sätta egen prägel och smak på dessa rum.

Detta charmiga hus har mycket karaktär och fina detaljer från husets historia som gammal skola och därefter som scoutgård med stora rum och högt i tak. Huset är placerat på rymlig tomt i ett hörn med uteplats som även har utekök samt stort trädäck i anslutning. Husets läge i kombination med skog och natur som omringar tomten ger en fantastisk känsla av landet samtidigt som man smidigt har närhet till kommunikationer via buss eller pendel.

Kimstad är ett barn- och familjevänligt område med närhet till skog och natur. Kimstad ligger nära båda Norrköping och Linköping vilket gör det enkelt att pendla. Även Kimstads pendel tar dig dessa sträckor enkelt och smidigt, där pendeln kör på ca 15 min till Linköping och 10 min Norrköping. I Kimstad finns en matbutik, pizzeria och för- och grundskola. I Skärblacka, som ligger några kilometer ifrån, har ni matbutiker, frisör, vårdcentral, simhall, ishall med mera.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
243/48 kvm
Driftkostnad
41 555 kr/år
Tomtarea
1 518 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-12-04

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Kimstadsvägen såldes av oss 2021-12-04. Se alla våra försäljningar i Kimstad samt även på Kimstadsvägen.

Boka värdering
Robert Willman Borvik, kontaktperson i Norrköping

Robert Willman Borvik

Kontaktperson

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.